КОНКУРСИ

2015

  • Добитници на стипендии ….. превземи
  • Оглас за стручно усовршување на доктори ….. превземи
  • Конкурс за доделување стипендии за специјализација ….. превземи

2014

2013

  • Продолжување на рок за пријавување за стипендии ….. превземи
  • Конкурс за доделување стипендии за специјализација ….. превземи

2012

  • Конкурс за стипендии за специјализација по кардиохирургија ….. превземи
  • Конкурс за стипендии за специјализација по анестезиологија со интензивно лекување ….. превземи
Затвори го менито